Werkwijze

Een vast team

Elk project wordt van begin tot eind verzorgd door dezelfde mensen en dit zorgt voor een goede communicatie, een efficiënt ontwikkeltraject en een optimaal eindresultaat. Dat vraagt om mensen met een brede kennis en ervaring, maar daar bestaat ons team uit. Zij houden van uitdagingen en denken vrijblijvend en creatief met u mee.

Een flexibel vast traject.

Elk project krijgt een eigen traject. Maar in de aanpak worden altijd de volgende stappen doorlopen:

Proces

De start van het project is een grondige analyse van het klant-proces. Wat is de wezenlijke essentie van het proces achter de klantvraag?

Specificaties

Uit het proces ontstaan specificaties die als uitgangspunt van het project worden vastgelegd.

Concept

Het maken van de juiste conceptkeuzes in het begin van een project bepaalt in hoge mate het succes ervan. Hieraan besteden wij dan ook veel aandacht met de verschillende mechatronische disciplines. Door onze brede theoretische kennis en praktische ervaring staan we in voor de juiste conceptkeuzes. Risicovolle processtappen worden met berekeningen en/of test- / functionele modellen in een vroeg stadium aangepakt, zodat ze niet achteraf voor ongewenste verrassingen kunnen zorgen.

Engineering

Concepten worden uitgewerkt in 3D tekeningen en o.a. elektrische schema's, die in een vroeg stadium al een duidelijk beeld kunnen verschaffen van de uiteindelijke machine. Door onze kennis en ervaring van het inkoop en realisatietraject houden we naast functionaliteit en ergonomie, in de engineering al rekening met maakbaarheid, monteerbaarheid, inkoop en onderhoudbaarheid. Vaak loont het om een modulaire opbouw na te streven.Realisatie en testen

Maakdelen en standaard koopdelen worden ingekocht in ons netwerk van toeleveranciers. Daarna worden deze onderdelen in onze eigen werkplaats samengesteld tot een machine, die wordt bekabeld en voorzien van software. In een testtraject worden de puntjes op de i gezet volgens specificatie.

Serieproductie en service

Brom mechatronica bouwt enkelstuks maar ook serie-machines. In het ontwerp van een seriemachine wordt daar al terdege rekening mee gehouden. Na realisatie van het prototype pakt Brom Mechatronica de serie productie op met bijbehorende inkoop, logistiek, montage, afnametest, verpakking/installatie en after sales service.

DSC01403
DSC02117
DSC01517
DSC01857
Foto

 

Brom Mechatronica B.V.

Dragonder 21
5554 GM Valkenswaard

Tel: 040 - 71 14 019

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK. nr. 17203006